Published On: mie, Noi 30th, 2016

Vasile Varga(PNL): “Eu chiar am muncit in Parlament / Seriozitatea e esentiala si, ca politician, nu promisiunile te fac mai serios, ci ce ai facut pana acum”

Deputatul Vasile Varga, numarul doi pe lista liberalor braileni la Camera Deputatilor a declarat ca isi doreste un nou mandat in Parlament si ca este mandru de lucrurile realizate in mandatul ce se afla pe final. Acesta a spus ca nu s-a dus la Bucuresti doar ca sa-si ia indemnizatia si a venit cu 71 de propuneri legislative, dintre care 12 au ajuns legi. Mai mult, acesta a adaugat ca promisiunile nu-l fac pe un politician mai serios, credibilitatea unuia rezida din activitatea proprie.

“Sunt mandru de tot ce am facut in mandatul care se apropie de final. Eu chiar am muncit in Parlament si vreau sa cred ca i-am reprezentat cu cinste si responsabilitate pe cei care m-au votat. Orice cetatean poate verifica ce am facut in Parlament, activitatea fiind publica pe site-ul Camerei Deputatilor, si astfel poate vedea ca n-am fost nici macar o secunda parlamentarul care s-a dus la Bucuresti doar ca sa-si ia indemnizatia. Vorbesc despre 71 de propuneri legislative, dintre care 12 au ajuns legi, restul fiind in diferite stadii de dezbatere, despre 25 de intrebari si interpelari, despre 21 de declaratii politice, despre 15 luari de cuvant si, nu in ultimul rand, despre activitatea de la Comisia Juridica. Eu cred ca brailenii nu isi doresc parlamentari care stiu doar sa dea din gura, cum se spune in popor … mai trebuie sa arati si chestiuni de fond. Seriozitatea e esentiala si, ca politician, nu promisiunile te fac mai serios, ci ce ai facut pana acum, daca cetateanul te-a gasit cand a avut nevoie de tine sau daca i-ai fost folositor”, a declarat Vasile Varga.

Comentarii

comentariu

About the Author