Published On: mie, Noi 30th, 2016

Vasile Varga(PNL): “Astazi Romania este izolata de pro-rusi / Daca la alegerile Parlamentare cumva castiga PSD-ul va fi o tragedie”

Vasile Varga al doilea candidat pe lista PNL Braila pentru Camera Deputatilor a spus, zilele trecute, ca ramanerea in fruntea Guvernului a premierului Dacian Ciolos este foarte important, in contextul geo-politic actual, o perioada in care foarte multe state vecine Romaniei au lideri pro-rusi.

“Mai exista un termen foarte scurt,  pana cand romanii vor vota un nou Parlament. Momentul este crucial pentru Romania. O sa ajungem noi la guvernare – PNL -, sau in mod dramatic o sa fie un Guvern al PSD. Astazi avem un premier asumat, pe Dacian Ciolos. Nu ne e teama niciunuia dintre noi sa vorbim despre Ciolos. Un om curat, un om onest. Cu siguranta, daca vom ajunge la guvernare presedintele va nominaliza un asemenea premier cum este Dacian Ciolos. Spun asta pentru ca sunt convins ca nu va putea nominaliza un premier de la PSD care astazi este extrem de compromis. Daca spui Liviu Dragnea vorbesti despre cineva care este deja condamnat. Nu poti sa reprezinti Romania in relatiile cu celelalte state cu un premier care este condamnat.(…)Astazi Romania este izolata de pro-rusi. Daca ne uitam pe harta observam asta, mai ales dupa ultimele doua noutati: Moldova si Bulgaria. Presedintele ales al Moldovei are intentii pro-ruse si nimeni nu mai poate sa spuna nimic. Generalul Rumen Radev, presedintele Bulgariei, a fost singurul dintre toti care s-a angajat sa ridice sanctiunile pe care comunitatea europeana le-a dat statului rus. In partea stanga, avem Ungaria, cu un premier care de asemenea stiti ca este pro-rus. Au mai aparut cateva state: Cehia si Slovacia, inclusiv Serbia. Daca la alegerile Parlamentare cumva castiga PSD-ul va fi o tragedie. De aceea, impreuna cu restul echipei PNL speram sa obtinem la Braila un rezultat bun, ca dupa aceste alegeri Parlamentare sa avem 3 parlamentari, respectiv, 2 deputati si 1 senator”, a declarat Vasile Varga.

Comentarii

comentariu

About the Author