Published On: mar, Noi 15th, 2016

Un tanar fara permis si cu tupeu a incercat sa-i pacaleasca pe politisti

Politistii de frontiera braileni au depistat un cetatean roman care s-a prezentat cu alta identitate, sperand ca politistii de frontiera nu vor descoperi ca acesta nu poseda permis de conducere. La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au oprit in trafic, pe o strada din municipiul Braila, un autoturism marca Ford Escort condus de un tanar in varsta de 19 ani.

Tanarul nu a putut prezenta documentele de identitate si nici permisul de conducere, motiv pentru care politistii de frontiera braileni au efectuat verificari specifice. In urma verificarilor s-a constatat ca persoana in cauza este este cetateanul roman George R., in varsta de 19 ani si nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana, care nu poseda permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author