Published On: mar, Noi 8th, 2016

Un student brailean a murit in Galati, dupa ce a avut o altercatie cu un prieten

In aceasta noapte un tanar brailean si-a pierdut viata, dupa ce a avut altercatie cu un prieten, tot brailean. Tanarul, Alin Madalin Leopa, in varsta de 22 de ani, era student in Galati, iar in noaptea tragediei se intorcea de la club impreuna cu agresorul si alti prieteni, potrivit Debraila.ro. Cei doi au petrecut la club cu mult alcool si o discutie pornita de o datorie mai veche a degenerat. Cearta celor doi a inceput din club si a continuat pe drum, pana la Campusul Studentesc. Cand au ajuns au ajuns in fata Caminului H cei doi au inceput sa se impinga, iar Alin s-a dezechilibrat, a cazut si s-a lovit la cap.

"El a avut un accident de masina, cu ceva timp in urma, cand s-a lovit tot la cap. Probabil, lovitura asta i-a fost fatala. Nu era drogat, cum spun unii, ci doar beat. Amandoi erau beti. S-au injurat, ala l-a impins si a cazut, s-a lovit de asfalt", a declarat un martor pentru Debraila.ro.

La fata locului s-a deplasat o ambulanta, iar echipajul medical l-a preluat pe tanar pentru a-l transportat la spital. Dupa circa 20 de minute, in care medicii de pe ambulanta au efectuat manevrele de resuscitare tanarul a decedat.

Trupul neinsufletit al studentului a fost transportat la Medicina Legala, petru a fi efectuata necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului, astfel incat cercetarile oamenilor legii sa poata merge mai departe.

Numele lui Alin Madalin Leopa, zis “Kid”, apare intr-un dosar de droguri instrumentat de procurorii DIICOT Galati. Mai mult, la inceputul lunii octombrie acesta a fost trimis in judecata alaturi de alti 19 tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 43 de ani. Se presune ca acesta ar fi fost consumator de droguri.

Comentarii

comentariu

About the Author