Published On: mar, Noi 1st, 2016

Un sofer “pilit” a fost prins de politistii braileni gonind cu aproape 170 km/h

In ziua 31 octombrie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 32 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 14.875 de lei, au ridicat in vederea suspendarii cinci permise de conducere si au retras un certificat de inmatriculare.

In urma actiunii desfasurate, luni, in jurul orei 10:00, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un barbat, in varsta de 46 de ani, din judetul Constanta, in timp ce conducea autoturismul, in afara comunei Viziru, cu viteza de 167 km/h. Dupa verificarile efectuate, politistii au constatat ca soferul avea si dovada provizorie de circulatie expirata din data de 26.10.2016.Totodata, in urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat ca acesta avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,17 mg/l.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice avand dreptul de a conduce suspendat.

Comentarii

comentariu

About the Author