Published On: vin, Noi 25th, 2016

Un sofer “beat mort” a fost prins de politisti in timp ce-si face de cap pe Calea Calarasilor

In cursul zilei de 24 noiembrie, intre orele 17:00-19:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica au actionat pe arterele principale din municipiu, cu scopul de combate incalcarile legislatiei rutiere.

Au fost oprite in trafic 25 de autovehicule si aplicate 11 amenzi contraventionale, in valoare totala de 3.875 de lei, conform O.U.G. 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice. A fost intocmit un dosar penal si a fost retras un certificat de inmatriculare.

In cadrul acestei actiuni, la ora 19:00, a fost depistat, la intersectia Caii Calarasilor cu strada Tineretului, un brailean, in varsta de 42 de ani, din municipiul Braila, in timp ce conducea autoturismul aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 1,58 mg/l, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie. Politistii i-au intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii

comentariu

About the Author