Published On: mar, Noi 8th, 2016

Un sofer beat a fost prins de politistii braileni

In ziua de 06 noiembrie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 56 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 18.400 de lei, au ridicat in vederea suspendarii sapte permise de conducere si au retras un certificat de inmatriculare.

In urma acestei actiuni, in jurul orei 23:30, politistii din cadrul Politiei Orasului Insuratei l-au depistat pe un localnic, in varsta de 42 de ani, in timp ce conducea autoturismul, pe raza orasului Insuratei, sub influenta bauturilor alcoolice.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,85 mg/l, si a fost condus la Centrul de Permanenta Insuratei pentru recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii

comentariu

About the Author