Published On: vin, Noi 4th, 2016

Un hot de buzunare a fost prins de politistii braileni

La data de 03 ianuarie, ora 20:00, Politia Municipiului a fost sesizata de un brailean, in varsta de 31 de ani, cu privire la faptul ca, in urma cu putin timp, autori necunoscuti si-au insusit telefonul sau mobil, pe care il pierduse in parcarea unui supermarket din Braila.

In urma investigatiilor efectuate, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat, in cursul zilei de ieri, pe un barbat, in varsta de 33 de ani, din municipiu, banuit ca, la data de 03 ianuarie, i-ar fi sustras persoanei reclamante telefonul mobil, din buzunar, in timp aceasta se afla in incinta unui supermarket.

Prejudiciul a fost recuperat, telefonul fiindu-i restituit persoanei in cauza, iar pe numele banuitului a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Totodata, la data de 28 aprilie, o braileanca a sesizat ca, in ziua anterioara, in jurul orei 12:30, autori necunoscuti si-au insusit telefonul sau mobil, pe care l-a  pierdut in apropierea locuintei.

In urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat, ieri, pe un brailean, in varsta de 36 de ani, banuit de comiterea faptei. Telefonul mobil a fost recuperat si predat persoanei reclamante, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de insusire a bunului gasit.

Comentarii

comentariu

About the Author