Published On: vin, Noi 11th, 2016

Un buzoian care si-a facut plinul, dar a uitat sa mai plateasca a fost prins de politistii braileni

Joi politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat si pe un tanar, in varsta de 23 de ani, din judetul Buzau, care, la data de 06 august, si-ar fi alimentat rezervorul autoturismului, cu 42 litri de motorina, dintr-o statie peco din municipiu, fara a achita contravaloarea carburantului.

Prejudiciul, in valoare totala de 215 lei, a fost recuperat in totalitate, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru furt.

In aceeasi zi, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Racovita i-au identificat pe patru tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 29 de ani, toti din comuna Racovita, banuiti ca, in seara zilei de 05 noiembrie, in jurul orei 23:00, ar fi patruns fara drept in curtea imobilului unui localnic, in varsta de 31 de ani, ar fi distrus 25 de scanduri din gardul imprejmuitor al locuintei si ar fi spart 9 geamuri de la ferestrele casei.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu si distrugere.

Comentarii

comentariu

About the Author