Published On: mar, Noi 15th, 2016

Un brailean de 44 de ani a intretinut relatii sexuale timp de un an cu o fetita de 12 ani, prietena cu fiica sa

La data de 9 septembrie, ora 15:00, la sediul Politiei Municipiului Braila s-a prezentat o braileanca, de 34 de ani, care a sesizat ca, in perioada august-septembrie 2016, fiica ei, in varsta de 12 ani, a fost victima infractiunii de corupere sexuala, fapta comisa de catre un brailean, de 44 de ani.

In cauza a fost constituit un colectiv format din politisti de investigatii criminale, care au desfasurat cercetari si i-au probat banuitului comiterea infractiunilor de coruperea sexuala a minorilor si act sexual cu un minor.

Potrivit unor surse judiciare, fata batjocorita de barbat este o prietena a fiicei sale. In perioada 2015 – septembrie 2016, acesta ar fi savarsit acte de natura sexuala fata de minora, in locuinta acestuia, contra unor sume de bani. Fata de suspect s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale pentru cele doua infractiuni si, ieri, a fost retinut pe baza de ordonanta, fiind introdus in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Pe numele braileanului, in varsta de 44 de ani, banuit de comiterea infractiunilor de corupere sexuala a minorilor si act sexual cu un minor, Judecatoria Braila a emis, in cursul acestei zile, un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.

Comentarii

comentariu

About the Author