Published On: mar, Noi 29th, 2016

Un barbat a ajuns dupa gratii, dupa ce a pacalit mai multi batrani prin metoda “Accidentul”

La data de 26 noiembrie, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat pe un brailean, in varsta de 33 de ani, banuit de comiterea a trei infractiuni de inselaciune prin metoda accidentul.

In fapt, in perioada 03-18 noiembrie a.c., barbatul ar fi inselat trei braileni, cu varste de 70, 78 si 86 de ani, comunicandu-le telefonic faptul ca rude apropiate ar fi provocat un accident rutier si ca este necesar sa ii dea diferite sume de bani pentru a-i ajuta sa scape de raspunderea penala.

De asemenea, in noptile de 16 si 22 noiembrie a.c., barbatul in cauza, in urma unor intelegeri telefonice, s-ar fi deplasat in zona unui penitenciar si ar fi plasat trei terminale mobile in curtea acestuia, pentru a fi preluate de persoane private de libertate. Fata de acesta a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si introducerea in mod ilicit in penitenciar a bunurilor si obiectelor interzise a se afla in posesia persoanelor private de libertate in scopul utilizarii de catre acestea.

Braileanul a fost retinut, de catre politisti, pe baza de Ordonanta pe o perioada de 24 ore, iar in cursul zilei de ieri a fost prezentat Judecatoriei Braila, care a emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile. Barbatul a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author