Published On: joi, Noi 17th, 2016

Telefoanele nesupravegheate dispar cat ai “zice peste”

La data de 12.07.2016, o persoana din satul Plopu, orasul Ianca, a reclamat la politie faptul ca, in jurul orei 17:00, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil din caruciorul de cumparaturi, din fata usii de acces intr-un hipermarket din municipiu.

Politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale, in urma cercetarilor desfasurate, l-au identificat pe un barbat, de 35 de ani, din orasul Ianca, suspectat ca ar fi luat telefonul si l-ar fi folosit fara drept. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de  insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor.

Politistii Postului de Politie Transporturi Feroviare Lacu-Sarat au efectuat cercetari intr-o cauza asemanatoare si l-au identificat pe un minor, in varsta de 15 ani, din satul Scarlatesti, comuna Ciresu.

La data de 11.11.2016, acesta ar fi gasit un telefon mobil, pe care un minor de 16 ani, din comuna Traian, il pierduse pe timpul unei calatorii cu trenul intre garile CF Braila si CF Traian. Politistii au reusit sa recupereze telefonul si sa-l restituie proprietarului, iar pe numele minorului de 15 ani au intocmit dosar penal pentru insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor.

Comentarii

comentariu

About the Author