Published On: mar, Noi 8th, 2016

Teatrul “Maria Filloti” ii invita pe braileni la teatru pentru a se bucura de piesele: “Jacques si stapanul sau”, “Gaitele” si “Suntrack”

Teatrul Maria Filotti Braila prezinta spectacolul „Jacques si stapanul sau'', de Milan Kundera in regia lui Cristi Juncu, miercuri, 9 noiembrie 2016, orele 17.00, la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt in cadrul celei  de-a XXVIII-a editie a Festivalului de Teatru Piatra Neamt, PLEDEZ PENTRU TINE(RI) .

Distributia: LIVIU PINTILEASA, IONUT VISAN, MIHAELA TROFIMOV, ALIN FLOREA, SILVIU DEBU, ADRIAN STEFAN, CORINA BORS, NARCISA NOVAC; Regia: CRISTI JUNCU; Costumele: CRISTINA MILEA.

Spectacolul „Jacques si stapanul sau" a  participat in aceasta toamna la Festivalul de Teatru „Toma Caragiu" de la Ploiesti si la Festivalul International de Teatru FEST(in) pe Bulevard din Bucuresti, organizat de Teatrul Nottara unde a primit Premiul de popularitate al juriului de spectatori.

Organizatorii Festivalului de Teatru Piatra Neamt, PLEDEZ PENTRU TINE(RI)  continua frumoasa traditie , de a realiza o radiografie a fenomenului teatral contemporan, aducand in atentia publicului spectacole de marca ale peisajului national, realizate cu si de catre tineri artisti. PLEDEZ PENTRU TINE(RI) este un festival conceput sub forma de concurs, care se adreseaza tinerilor creatori de teatru, cu varste de maxim 35 de ani, atat din sectorul independent, cat si de stat.

Sambata, 12 noiembrie,  de la orele 18.00 se va pune in scena GAITELE de Al. Kiritescu, regia Radu Nichifor, scenografia Vioara Bara. Cu o distributie de exceptie:  Monica Zugravu Ivascu, Flori  Popa, Catalina Nedelea, Ramona Ganga Terente, Elena Andron, Dan Moldoveanu , Zane Jarcu, Marcel Turcoianu , Valentin Terente, Corina Bors , Camelia Dilbea spectacolul se adreseaza in egala masura atat tinerei generatii, dar si publicului matur, avizat si dornic de comedie.

Duminica, 13 noiembrie, de la ora 18.00  la Sala Mare se va desfasura SUNTRACK (IN CAUTAREA SUNETULUI PIERDUT INTR-UN ORAS CU SOARE),scenariu si regia semnate de Radu Afrim, scenografia Irina Moscu. O distributie excelenta, alcatuita din actori ai Teatrului "Maria Filotti", Alin Florea, Narcisa Novac, Corina Georgiana Bors, Valentin Terente,  dar si din elevi colaboratori super talentati, precum: Irina Anghel, Mihai Jalba, Andrei Moraru, Doru Ciutacu, Florin Stan, alaturi de Nadejdea Isac si Nigeri Caramanli, interpreti muzica si Alexandra Grosu si Andreea Teodora Colt, dansatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author