Published On: lun, Noi 28th, 2016

Teatrul Excelsior din Bucuresti organizeaza spectacolul “Cei trei purcelusi”, la Palatul Lyra

cei_trei_purcelusi_infobrailaTeatrul Excelsior din Bucuresti, organizeaza pe data de 14 decembrie 2016, doua reprezentatii ale spectacolului pentru copii „Cei trei purcelusi” dupa James Orchard Halliwell-Phillipps, la Palatul „Lyra”, de la ora 09.30, respectiv de la ora 11.00, cu sprijinul Filarmonicii „Lyra-George Cavadia” Braila.

Spectacolul face parte din programul FABRICA DE JUCARII, care cuprinde dramatizari dupa povestile si basmele ce insotesc copilaria fiecarei generatii. Textul apartine patrimoniului universal si transpus intr-o formula de spectacol inedita, cu muzica si dans, povestea special adaptata pentru micul spectator al zilelor noastre, punandu-se accent pe rolul interactiv si participativ al copiilor, plecand de la ideea ca la baza oricarui spectacol sta „jocul”.

Scopul: formarea si pregatirea copiilor pentru viata (prin modelele pe care basmele le contin), cat si pregatirea pentru o viata ce implica activ consumul cultural.

Public tinta: prescolari si scolari cu varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani. Actiunea se bucura de acordul si sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Braila.

Pret bilet: 10 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author