Published On: vin, Noi 18th, 2016

Sa credem in pamantul romanesc, in fermierii romani

nita-psdObiectivele programului PSD in agricultura  sunt  hrana sanatoasa pentru romani, protejarea fermierilor nostri, angajarea tinerilor in agricultura cu un salariu bun, cresterea exporturilor. Agricultura sa redevina unul din motoarele economice, unul din marile motoare de crestere din Romania.

centre-de-colectare-psd

Chiar daca adversarii nostri politici continua sa atace programul PSD privind agricultura, noi indraznim sa credem in continuare in potentialul agricol al tarii, in fermierii romani si capacitatea lor de a produce hrana mai buna, mai sanatoasa pentru noi si copii nostri.

Ne dorim ca legumele din bazinul Jirlau – Galbenu – Visani, renumite pentru calitatea lor, sa ajunga pe mesele romanilor inaintea celor din import.

obiective-psd

De aceea ne-am propus realizarea unor depozite care sa permita mentinerea acestora in cele mai bune conditii pentru a putea fi comercializate. De asemenea, realizarea unor fabrici pentru procesarea legumelor si de ce nu a fructelor din zona Insuratei si nu numai, vor contribui pe langa o valorificare superioara a productiei la crearea unor locuri de munca permanente, de care zona agricola are atata nevoie.

Pentru ca Braila ramane un important centru agricol si pentru ca brailenii au fost dintotdeauna oameni ce si-au iubit pamantul care la randul sau i-a hranit pe ei si o mare parte a tarii.

Nita Nicu

Consilier Judetean

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-