Published On: mie, Noi 2nd, 2016

PRM a fost scos din batalia alegerilor parlamentare de un brailean

Preocupat de onestitatea si verticalitatea partidelor politice ofertante la alegerile parlamentare 2016, un brailean a sesizat ca PRM a depus in fals listele de candidati si a actionat in consecinta contestand in instanta legalitatea acestora.

Astfel, braileanul a adus la cunostinta instantei de judecata faptul ca PRM, asa cum se arata in doua hotarari judecatoresti din 2015 si 2016, nu are la acest moment o conducere aleasa statutar, abilitata sa propuna si sa semneze candidaturile pentru alegerile parlamentare din acest an, iar Popescu Adrian nu are calitatea de presedinte al PRM , ci doar calitatea autodesemnata de presedinte interimar.

Prezentand la dosar mai multe inscrisuri care sa-i justifice demersul, braileanul a solicitat judecatorilor sa anuleze Decizia Biroului Electoral Judetean Braila prin care au fost admise candidaturile depuse de PRM Braila .

Pe fondul acestor considerente, instanta de judecata a admis cererea braileanului și a dispus BEJ Braila anularea deciziilor de acceptare  a candidaturilor reprezentantilor  PRM Braila.

Vigilenta braileanului a demonstrat actorilor politici ca societatea civila actuala este mult mai interesata si responsabila fata de si pentru actul democratic reprezentat de vot si si-a propus sa participe activ la curatarea partidelor de vechi metehne.

Sursa: politicaindirect.ro

Comentarii

comentariu

About the Author