Published On: vin, Noi 18th, 2016

Primaria Braila va avea propriul serviciu de intretinere si plombare a strazilor si trotuarelor din municipiu

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, Marian Dragomir a declarat ca in cursul acestei saptamani a avut o discutie cu viceprimarul Jantea si conducerea SUPAGL pentru a crea un serviciu propriu de asfaltari al Primariei Municipiului Braila. Edilul sef sustine ca in bugetul primariei se afla suma de 90 de miliarde de lei vechi pentru asfaltari, iar acesti bani vor fi utilizati pentru achizitia de utilaje proprii ale primariei. Astfel, se doreste utilizarea acestui serviciu pentru intretinerea si plombarea strazilor si trotuarelor din municipiu fara a mai fi nevoie de o licitatie publica in acest sens.

“In cursul acestei saptamani eu cu domnul viceprimar, Jantea Alexandru, am avut discutii cu cei din conducerea SUBAGL si anul viitor vom avea serviciu propriu de asfaltari al Primariei Municipiului Braila. Avem in buget, pentru anul acesta, suma de 90 de miliarde de lei vechi, pentru asfaltari. Nu putem sa o cheltuim, ne raman banii si am decis ca din acesti bani sa ne dotam, anul viitor, cu utilaje la Primaria Municipiului Braila necesare interventiei rapide pentru asfaltarea tuturor gropilor din oras si pentru asfaltarea trotuarelor. Nu vom cumpara utilaje foarte mari, nu vom intra pe lucrarile mari de infrastructura, vom intra doar pe ceea ce inseamna asfaltari de trotuare si a tuturor gropilor. Acest proiect mi-l asum public, in aceasta conferinta de presa. Deja am inceput sa lucram la el si anul viitor din rezerva de bani neconsumata anul acesta, vom avea o achizitie de utilaje proprii ale primariei. Utilajele vor fi noi toate, pentru ca nu sunt adeptul cumpararii de lucruri SH, care ne costa mult mai mult. Nu va fi un SRL, pentru ca nu ne intereseaza sa facem profit, ne intereseaza doar sa rezolvam aceasta problema pentru a nu mai vorbi anul viitor de probleme la licitatia publica. Legea ne va permite sa nu mai organizam licitatii pentru de lucrari de intretinere, urgente si plombare de strazi si trotuare“, a declarat Marian Dragomir.

La randul sau, Mihai Tudose a adaugat ca acest serviciu functioneaza cu succes de mai mult timp la vecinii nostri din Ianca: “Un astfel de proiect functioneaza cu succes la Ianca.”

Comentarii

comentariu

About the Author