Published On: lun, Noi 7th, 2016

Prima editie a “Cupei Dunarii de jos” a fost un real succes / Micutii au facut un spectacol pe cinste

fotbal-copiiIn perioada 02 – 04.11.2016 s-a desfasurat prima editie a Cupei Dunarii de Jos la fotbal, manifestare organizata in cadrul proiectului “Fotbalul juvenil brailean – educatie prin sport”, proiect realizat in baza “Programului pentru finantarea nerambursabila a activitatilor nonprofit de interes judetean – cultura,culte, sport pentru anul 2016”, aprobat de Consiliul Judetean Braila.

Competitia, care s-a derulat pe parcursul a 3 zile, a reunit echipe de juniori de la Dacia Unirea, Luceafarul, Stars si Kinder, din Braila, plus Luceafarul Galati, grupate pe 4 grupe de varsta, intre 2007 si 2010. Desi scopul acestei manifestari a avut caracter demonstrativ, copiii au luptat cu ardoare si fara menajamente, rezultand partide spectaculoase, care au tinut numeroasa audienta din tribuna cu sufletul la gura.

Vineri, 4 noiembrie, dupa incheierea ultimei partide, a avut loc festivitatea de premiere, unde au prezente toate echipele participante la competitie, iar oaspete de onoare a fost domnul Murea Catalin Daniel – vicepresedintele Consiliului Judetean, care, alaturi de presedintele ACS Dacia Unirea – Valentin Avramescu, a oferit cupe, mingi de fotbal si seturi de echipamente de joc fiecarei formatii.

In final, toti copiii au primit cadouri constand in dulciuri, postere, rechizite si diplome de participare, iar cei mai buni de la fiecare grupa de varsta au primit in plus si cate o minge de fotbal.

Manifestarea s-a dovedit a fi un real succes si speram ca la editia de anul viitor sa participe cat mai multe echipe de copii si juniori din Braila si din tara, mai ales ca dl. vicepresedinte Murea Catalin Daniel a reiterat deschiderea autoritatilor judetene de a sprijini in continuare astfel de evenimente care sa atraga copiii spre sport, spre o crestere si o educatie sanatoasa.

Clubul Sportiv Dacia Unirea Braila multumeste pe aceasta cale tuturor cluburilor participante, copiilor si parintilor care au infruntat vremea destul de rece si, in special, aduce multumiri Consiliului Judetean Braila, pentru sprijinul acordat in derularea cu succes a acestei prime editii a Cupei Dunarii de Jos la fotbal!

Comentarii

comentariu

About the Author

-