Published On: joi, Noi 24th, 2016

Politistii din Vrancea au gasit 255 de brazi la sediul unei firme brailene

Politistii din Vrancea au descins la sediul unei firme brailene de unde au ridicat 255 de brazi. Mai mult, oamenii legii au retinut doi barbati din Soveja, banuiti ca au taiat copacii dintr-un ocol silvic. Totodata, administatorul firmei brailene unde au fost gasiti brazii este cercetat pentru complicitate la taiere ilegala de arbori si furt de material lemnos.

Marti, 22 noiembrie, politistii din Panciu au efectuat 5 perchezitii domiciliare, doua dintre ele la sediul unor societati comerciale din municipiul Braila. Activitatile au fost desfasurate in cadrul unui dosar penal ce are ca obiect un furt de arbori din pepiniera unui ocol silvic, furt comis in noaptea de 18 spre 19 noiembrie, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 215.539 de lei.

In urma perchezitiilor, de la sediul unei societati comerciale din municipiul Braila au fost ridicati 255 de brazi, detinuti fara documente de provenienta. De asemenea, de la locuintele persoanelor cercetate, au fost ridicate mai multe telefoane mobile si obiecte de taiat lemn, obiecte confectionate artizanal.

Cei doi barbati, din comuna Soveja, au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de taiere ilegala de arbori si furt de material lemnos, iar oamenii legii continua cercetarile in ceea ce il priveste pe administatorul firmei brailene.

Comentarii

comentariu

About the Author