Published On: mie, Noi 30th, 2016

Politistii braileni la datorie, de ziua nationala

Peste 140 de politisti vor fi la datorie, in fiecare zi, de Ziua Nationala a Romaniei, pentru ca intreaga comunitate sa se bucure in liniste si siguranta de aceasta sarbatoare.   

Cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, in municipiul Braila sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului, parade militare, precum si spectacole cultural-artistice, la care se preconizeaza participarea unui public numeros. In acest context, Inspectoratul de politie Judetean Braila va actiona, in fiecare zi, in medie, cu 145 de politisti si 62 de autospeciale, in cadrul dispozitivelor suplimentare instituite in zona desfasurarii manifestarilor publice, circumscrise acestor sarbatori.

Astfel, din totalul politistilor implicati in misiunile desfasurate de Ziua Nationala, 109 sunt de ordine publica, 21 sunt politisti rutieri, iar 15 politisti sunt de la alte structuri.

Totodata, 58 patrule de siguranta publica, dintre care una pedestra si 57 auto, vor actiona zilnic, pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice. Politistii de la transporturi vor asigura patrularea pe 15 trenuri de calatori si in 4 statii si triaje de cale ferata, precum si in zona portuara.

Comentarii

comentariu

About the Author