Published On: mar, Noi 8th, 2016

Politistii braileni asigura un climat sigur in pietele din municipiu

Politistii braileni au actionat in pietele si oboarele din municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru linistea si siguranta cetatenilor.

In cursul zilei de duminica, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, impreuna cu cei de la Biroul de Investigatii Criminale, si politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei au desfasurat actiuni atat in municipiu, cat si in judet, pentru prevenirea si combaterea fenomenului infractional, in special a celui stradal, a infractiunilor comise cu violenta, a furturilor din auto si din buzunare, precum si pentru depistarea persoanelor cautate. Totodata, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii normelor legale.

Astfel, echipele participante au controlat 14 vanzatori ambulanti, au legitimat 15 persoane, care au fost si controlate corporal sumar, au verificat 56 de autovehicule si au destramat 1 grup de tineri.

Politistii au aplicat  21 de sanctiuni contraventionale, dintre care 3 la Legea 145/2014 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pieei produselor din sectorul agricol, si 18 conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. De asemenea, au fost testati cu aparatul etilotest 12 conducatori auto si a fost ridicat in vederea suspendarii 1 permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-