Published On: mar, Noi 1st, 2016

Politistii au iesit la vanatoare de soferi care parcheaza “ca un bou”

La data de 30 octombrie, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale comise in piete, targuri, oboare si in zonele adiacente acestora.

Cu aceasta ocazie politistii au aplicat 9 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.600 de lei, dintre care doua pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 7 potrivit Legii privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar ca masura complementara politistii au ridicat in vederea confiscarii  228 kg de varza, in valoare totala de 387 de lei.

Tot duminica, in intervalul orar 18:00-20:00, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, in colaborare cu cei din cadrul Biroului Rutier si a celor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale au actionat, in municipiu, atat pentru combaterea opririlor si stationarilor neregulamentare, cat si pentru mentinerea unui climat corespunzator de disciplina rutiera.

Astfel, politistii au constatat 5 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 1.875 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002  privind circulatia pe drumurile publice, au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author