Published On: mar, Noi 15th, 2016

O poveste mai putin stiuta. Donald Trump a vrut sa faca afaceri cu Gigi Becali: “M-au invitat la Atlantic City”

Donald Trump, noul presedintel al Statelor Unite ale Americii, a fost aproape de a deveni partener de afaceri cu Gigi Becali. In urma cu noua ani, miliardarul american a vrut sa construiasca doua cladiri de birouri pe un teren ce ii apartinea patronului Stelei.

Gigi Becali se putea lauda cu faptul ca este partener de afaceri cu Donald Trump. In urma cu aproximativ noua ani, patronul Stelei dezvaluia ca reprezentantii actualului presedinte SUA l-au contactat pentru a-i propune o afacere. Donald Trump – un magnat al imobiliarelor – isi dorea sa ridice doua cladiri de birouri pe un teren aflat in proprietatea lui Gigi Becali:

"Am o propunere de la Trump. Au venit oamenii lui aici, la Palat, si mi-au spus ca vrea sa faca doua turnuri inalte. M-a invitat la Atlantic City. Daca ma duc, o sa-mi intoarca vizita. Ei vin cu banii, eu vin cu terenurile. Am zis ca vreau sa vad daca ne dau voie sa le facem atât de inalte (40-50 etaje). Ei vor ca turnurile sa se numeasca Becali-Trump", dezvaluia Gigi Becali in urma cu noua ani.

Investitia ar fi fost de aproximativ doua miliarde de dolari, insa pâna la urma discutiile au picat din cauza crizei financiare.

 

 

 

Sursa: ProSport

Comentarii

comentariu

About the Author

-