Published On: lun, Noi 21st, 2016

Niciun weekend fara vizita mascatilor in baruri si discoteci / In cateva ore au fost date amenzi de peste 3.000 lei

Politistii braileni au actionat in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru linistea si siguranta cetatenilor.

In cursul zilei de sambata, politistii braileni, impreuna cu jandarmi, au desfasurat actiuni atat in municipiu, cat si in judet, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor comise cu violenta.

De asemenea, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii normelor legale. Echipele participante au controlat 6 unitati tip discoteca si cafe-bar, au legitimat 62 de persoane, au verificat 32 de autovehicule si au fost dispersat 2 grupuri de persoane.

Politistii au aplicat 15 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 3.000 de lei, dintre care 10 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 3 la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comentariu

About the Author