Published On: mie, Noi 23rd, 2016

Ministrul Sanatatii va sesiza organele de cercetare penala privind nereguli descoperite la Spitalul Judetean de Urgenta Braila

La Agentia Nationala de Transplant au fost descoperite mai multe nereguli, în urma verificarilor Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Din patru spitale acreditate pe care le-au verificat inspectorii, la toate au fost descoperite nereguli. Cele patru unitati verificate, care au fost acreditate pentru transplant, desi nu îndeplineau conditiile minime, sunt spitalele judetene din Braila, Alba Iulia, Ploiesti si Resita. Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, anunta ca a depistat fapte de natura penala si va sesiza organele în drept.

”Niciun centru nu dispunea de masurile necesare. Braila, Alba Iulia, Ploiesti si Resita sunt spitalele cu nereguli.Am gasit nereguli în derularea unui program european”, a  spus Voiculescu. Au existat si nereguli în ceea ce priveste cheltuirea banilor publici. De asemenea, în urma controlului a fost sesizata si Agentia Nationala de Integritate, în privinta unui posibil conflict de interese.

Comentarii

comentariu

About the Author