Published On: lun, Noi 7th, 2016

Mascatii au luat cu asalt barurile / Au fost aplicate amenzi in valoare totala de peste 10.000 lei

In acest weekend, politistii braileni au actionat in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru linistea si siguranta cetatenilor.

Vineri si sambata, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au desfasurat actiuni atat in municipiu, cat si in judet, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru verificarea activitatilor comerciale efectuate si pentru combaterea infractiunilor comise cu violenta.

Totodata, s-a actionat si pe linia respectarii prevederilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, la unitati asigurate cu paza proprie sau agenti de paza din cadrul societatilor specializate de paza, din municipiu, precum si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii normelor legale.

In cele doua zile, echipele participante au controlat 18 societati comerciale, au legitimat 97 de persoane, dintre care 40 au fost controlate corporal sumar, au verificat 44 de autovehicule si 5 agenti de paza, si au destramat 1 grup.

De asemenea, au fost efectuate controale si la 7 unitati de invatamant, purtandu-se discutii cu factorii de conducere in scopul identificarii elevilor problema, fiind depistati 11 elevi care absentau nejustificat de la cursuri, care au fost consiliati si atentionati cu privire la modul de comportare.

Politistii au aplicat 42 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 11.300 de lei, dintre care 15 la Legea 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor si valorilor, la unitati asigurate cu paza proprie sau agenti de paza din cadrul societatilor specializate de paza, fiind controlate 32 de societati, 10 la Legea 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si 17 conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comentariu

About the Author