Published On: mie, Noi 30th, 2016

Marian Dragomir ii invita pe braileni la Targul de iarna: “Va invit sa ne aducem aminte de anii copilariei fara orgolii, fara politica, intr-o sarbatoare a romanilor”

Primarul Marian Dragomir a scris pe o retea de socializare un mesaj prin intermediul caruia ii invita pe braileni sa participe la Targul de iarna. Acesta isi doreste ca brailenii sa uite de politica in aceste zile de festivitati, in ciuda faptului ca este o luna cu alegeri parlamentare, si sa-si aminteasca de zilele copilariei.

Va transmit programul primei editii a Targului de Iarna ce se va desfasura in perioada 1- 6 decembrie 2016 pe platoul din fata Primariei Municipiului Braila.

Va invit sa redescoperim colinde din toate regiunile Romaniei, sa ne aducem aminte de anii copilariei, sa gustam surprizele culinare si sa simtim feeria Sarbatorilor. Fara orgolii, fara politica, intr-o sarbatoare a romanilor.

In seara de 1 decembrie vom aprinde luminile in oras si vom continua montarea instalatiilor in Parcul Monument, aranjarea brazilor in cartiere.

P.S. – Pentru a doua editie vom cumpara 30 de casute din lemn. Va fi si mai frumos“, a scris Marian Dragomir pe contul sau de Facebook.

Puteti gasi programul complet aici!

Comentarii

comentariu

About the Author