Published On: lun, Noi 14th, 2016

Marian Dragomir: “Hingherii sunt injurati, scuipati si loviti cu diferite obiecte de unii iubitori de animale, cand incearca sa ridice maidanezii”

In cea mai recenta conferinta de presa, Marian Dragomir s-a aratat deranjat de asa zisii iubitori de animale care ii impiedica pe hingheri sa ridice maidanezii. Acesta a spus ca nu sunt putine cazurile in care angajatii SUPAGL sunt injurati, scuipati sau chiar loviti cu diverse obiecte. Edilul sef a mai adaugat ca ia in calcul sa-i filmeze pe acesti cetateni si sa faca publice clipurile, pentru ca brailenii care nu-si doresc caini pe strazi sa vada ca exista si astfel de oameni.

”Exista astfel de abordari atunci cand hingherii merg pentru a ridica cainii fara stapan. Se gasesc de foarte multe ori iubitori de animale care ii apostrofeaza, care arunca diverse obiecte de la geamul locuintei sau chiar coboara si le vorbesc pe un ton total nepotrivit, neadecvat, aducandu-le la cunostinta cele mai interesante expresii din folclorul romanesc. Trebuie sa recunoastem ca sunt iubitori ai cainilor care se manifesta civilizat si unii care au o abordare un pic deplasata fata de cei care vin si ridica cainii. Coboara, nu le dau voie sa prinda cainii, le vorbesc foarte urat, arunca cu diverse obiecte de la balcon. Avem si astfel de situatii. Poate ar trebui la un moment dat sa filmam si sa prezentam si aceste situatii astfel incat cei care nu doresc caini pe strada sa vada ca exista si o reticenta foarte mare din partea unora atunci cand ne duce sa ridicam cainii. Este adevarat, in municipiul Braila exista foarte multi cetateni care nu-si doresc caini pe strada, dar exista si oameni care reactioneaza foarte violent, verbal sau fizic, atunci cand hingherii incep sa prinda cainii de pe strazi”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author