Published On: lun, Noi 28th, 2016

Marian Dragomir: ” Credeti ca primarul nu isi doreste sa astupe gropile? Vreau, dar unii au transformat dreptul de a contesta in abuz”

Primarul, Marian Dragomir, a incercat sa explice celor care il acuza ca nu vrea sa astupe gropile ca vina nu ii apartine si ca de vina e "legea proasta", lege care nu ii da voie sa incheie contract in acest sens.

"Pentru cei care ne intreaba de gropi si drumuri: Este necesar sa prezentam doua documente pentru a avea dovezi. Credeti ca primarul nu isi doreste sa astupe gropile? Vreau, dar unii au transformat dreptul de a contesta in abuz. Am castigat de doua ori la Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor, dar mai au dreptul de a contesta. Pana la finalizarea procedurilor nu este legal si nu putem incheia contract. 

Stiu ca pe dvs. nu va intereseaza haosul legislativ dar noi trebuie sa respectam legea proasta a achizitiilor publice modificata in aprilie acest an de guvernul tehnocrat. Sunt convins ca multi cunoasteti acest fapt, dar nu scapati niciodata ocazia sa-mi mai spuneti, de parca eu nu as sti sau nu as vrea." a scris edilul sef intr-un mesaj postat pe o retea de socializare

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-