Published On: vin, Noi 25th, 2016

Marian Dragomir: “Am verificat si am centralizat toate sesizarile referitoare la strazi din partea brailenilor / Doar strada Mihai Viteazul figureaza ca fiind asfaltata in inventariul primariei, ea fiind in realitate pietruita”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa primarul Dragomir a spus ca a verificat si centralizat toate sesizarile referitoare la situatia strazilor din municipiu, dupa ce a fost publicata harta strazilor pe site-ul primariei. Acesta a verificat sesizarile primite pe mail-ul primariei, mesajele primite pe Facebook, dar si comentariile brailenilor de la publicatiile online. Edilul sef a spus ca exista un singur caz al unei strazi care figureaza la inventarierea strazilor din domeniul public al municipiului Braila ca fiind asfaltata, dar in realitate este pietruita, si anume strada Mihai Viteazul, din Pisc.

“Am verificat si am centralizat toate sesizarile de la cetateni primite pe mail-ul primariei, prin mesaj privat pe Facebook-ul meu si inclusiv comentariile de la publicatiile online. Le-am luat in calcul pe toate cele care s-au exprimat in termeni civilizati. Am constatat urmatoarele lucruri: unele dintre ele si va dau exemplu Prelungirea Lanului nu s-au confirmat, adica exact cum am spui noi asa a si fost, chiar daca un cont fals de Facebook a incercat sa induca in eroare ca zona aceea are o neconcordanta. Altele dintre ele se confirma in sensul unor erori umane ale celor care au lucrat la harta respectiva si avem la ora actuala un singur caz al unei strazi care figureaza la inventarierea strazilor din domeniul public al municipiului Braila, din 2002, ca fiind asfaltata, dar in realitate este pietruita. Saptamana viitoare publicam o completare a hartii in care vor fi evidentiate toate lucrurile si aspectele semnalate de braileni. Acolo unde am avut o neconcordanta harta va fi cu linie punctata, tocmai pentru a se vedea ca a fost in urma sesizarii unora. Intotdeauna am vrut sa abordez acest subiect cu maxima deschidere si sinceritate si vreau sa le multumesc tuturor brailenilor de buna credinta care ne-au dat un sprijin pentru a indentifica situatia reala a tuturor strazilor din Braila. Este primul document de acest gen care s-a facut la Primaria Municipiului Braila transpunand dintr-o lista a strazilor efectiv pe o harta pentru a fi mai simplu si usor de verificat de toata lumea.

Se confirma faptul ca au existat erori materiale atunci cand au fost inscrise unele dintre strazi. Acest lucru am confirmat, dar la o singura strada exista in inventarul strazilor din municipiul Braila trecuta in dreptul ei ca si asfaltata si ea este pietruita in realitate. Este vorba de strada Mihai Viteazul“, a declarat Marian Dragomir.

Puteti gasi harta aici!

Comentarii

comentariu

About the Author