Published On: mar, Noi 22nd, 2016

Jandarmii si politistii au iesit pe strazi pentru a mentine un climat de siguranta

Vineri, 20 noiembrie, intre orele 18:00-20:00, politisti de ordine publica, de la rutiera si pentru actiuni speciale, impreuna cu jandarmi, au actionat pe raza municipiului, cu scopul prevenirii si combaterii incalcarilor rutiere privind prioritatea autovehiculelor, oprirea, stationarea, precum si a furturilor si traficului de autoturisme.

Astfel, au fost legitimate 84 de persoane, controlate in trafic 64 de autovehicule si testati cu aparatul etilotest 32 de conducatori auto.

Au fost aplicate 15 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 5.625 de lei, conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, a fost intocmit un dosar penal, au fost retinute 2 permise de conducere, retrase 2 certificate de inmatriculare si un set de placute cu numar de inmatriculare.

In urma acestei actiuni,  la ora 18:30, politisti de siguranta publica l-au depistat pe Calea Calarasilor, pe un barbat, de 33 de ani, din orasul Insuratei, in timp ce conducea autoturismul având autorizatia provizorie de circulatie expirata din data de 09.11.2016. Prin urmare, pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru punerea in circulatie sau conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

Comentarii

comentariu

About the Author