Published On: mar, Noi 15th, 2016

HC Dunarea Braila va infrunta CSM Cetate Devatrans, in ultimul meci pe propriul teren in acest an calendaristic

Handbal Club Dunarea Braila impreuna cu Federatia Romana de Handbal si cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al Primariei Braila organizeaza miercuri, 16 noiembrie cu incepere de la ora 18:30 partida dintre HC Dunarea Braila si CSM Cetate Devatrans, din etapa a XI-a a Ligii Nationale de handbal feminin.

Accesul in sala se va face incepand cu ora 17:00 iar in cazul in care sala se va umple mai devreme, conform legii suntem obligati ca 10% din capacitatea salii sa o lasam libera, va fi restrictionat accesul.

Suporterii sunt rugati sa-si sustina favoritii, respectand cadrul legal, sa nu se lase antrenati in dispute cu caracter xenofob, rasist si obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competitiei si implicit, suportarea consecintelor prevazute de legislatia in vigoare.

Pretul unui bilet pentru partida HC Dunarea Braila – CSM Cetate Devatrans este de 5 lei si se poate achizitiona de la Sala Polivalenta “Danubius” luni in intervalul 12:00 – 16:00, marti intre 10:00 – 16:00  si in ziua meciului incepand cu ora 16:00. Partida va fi transmisa in direct de Digi Sport.

Pentru echipa noastra acesta este ultimul meci de acasa, din acest an calendaristic. Duminica, 20 noiembrie, HC Dunarea va disputa partida retur impotriva echipei Byasen Trondheim. Meciul va avea loc in Norvegia, acesta incepand la ora 17:00 (ora locala din Norvegia).

Comentarii

comentariu

About the Author