Published On: vin, Noi 11th, 2016

HC Dunarea Braila se lupta pentru calificarea in grupele Cupei EHF / HC Dunarea Braila vs Byasen Trondheim

Handbal Club Dunarea Braila impreuna cu Federatia Romana de Handbal si Federatia Europeana de handbal, cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al Primariei Braila organizeaza duminica, 13 noiembrie cu incepere de la ora 20:00 partida dintre HC Dunarea Braila si Byasen Trondheim, din Runda a III-a a Cupei EHF.

Meciul va avea loc in Sala Polivalenta „Danubius” si va fi arbitrat de cuplul Branka Maric si Zorica Masic din Serbia, observatorul EHF fiind Gergely Vattay din Ungaria.

Pentru partida de duminica antrenorul Costica Buceschi va avea la dispozitie urmatoarele jucatoare: Voicu, Stan, Micu– portari, Udristioiu, Gheorghe, Preda, Obedeanu, Szucs, Lipara, Tatar, Zamfirescu, Tiron, Ciuclaru, Orsivschi, Karnic, Epureanu, indisponibile fiind Perianu, Tanasie, Antikj si Axinte.

In urma solicitarii foarte mari a biletelor, pentru aceasta partida, clubul brailean ii roaga pe suporterii braileni sa vina din timp la sala. Accesul in sala se va face incepand cu ora 18:30 iar la ora 19:45 se vor inchide portile. In cazul in care sala se va umple mai devreme, conform legii suntem obligati ca 10% din capacitatea salii sa o lasam libera, va fi restrictionat accesul.

Suporterii sunt indemnati sa-si sustina favoritii, respectand cadrul legal, sa nu se lase antrenati in dispute cu caracter xenofob, rasist si obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competitiei si implicit, suportarea consecintelor prevazute de legislatia in vigoare.

Pretul unui bilet pentru partida HC Dunarea – Byasen Trondheim este de 10 lei si se poate achizitiona de la Sala Polivalenta “Danubius” dupa urmatorul program: JOI, VINERI si SAMBATA in intervalul 10:00-16:00 iar DUMINICA de la ora 10:00 – 19:45.

Comentarii

comentariu

About the Author