Published On: joi, Noi 10th, 2016

GALERIE FOTO / UPDATE: Unul dintre pietonii implicati in accidentul de aseara de pe Calea Galati a fost transportat la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucuresti

In aceasta seara, a avut loc un accident rutier din cauza unei gropi in care au fost implicate doua autoturisme, un BMW si un Logan. Accidentul s-a petrecut pe Calea Galati, cand soferul BMW-ului a incercat sa evite o groapa. In timp ce executa manevra de evitare a gropii nu a observat Logan-ul si l-a lovit in plin.

In urma impactului, autoturismul din urma a fost proiectat pe trotuarul din partea dreapta, unde este amenajata o statie pentru mijloacele de transport in comun, lovind doi barbati.

Dupa producerea accidentului cei doi pietoni, cu varste de 54, respectiv 29 de ani, din satul Muchea, comuna Siliştea, au fost transportati la Spitalul Judetean Braila, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, primul neramanand internat, iar celalalt fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar-Arseni” din Bucuresti.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author