Published On: mie, Noi 23rd, 2016

GALERIE FOTO: Politistii braileni au desfasurat campania “Alege sa fii corect”

Actiuni desfasurate de lucratorii braileni ai Ministerului Afacerilor Interne pentru informarea cetatenilor in cadrul campaniei nationale "Alege sa fii corect”, pentru prevenirea fraudelor electorale.

Lucratori din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si cei ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dunarea al Judetului Braila au actionat in cadrul campaniei nationale "ALEGE SA FII CORECT!”, initiata si derulata de Ministerul Afacerilor Interne in contextul organizarii alegerilor parlamentare din 11 decembrie a.c., pentru informarea cetatenilor cu privire la principalele prevederi legale referitoare la exercitarea dreptului de vot.

Acestia au fost prezenti in pietele si supermarketurile din municipiul Braila si in mijloacele de transport in comun pentru a le oferi cetatenilor recomandari utile in raport cu procesul electoral: sa detina documente de identitate valabile, sa nu accepte mita electorala, sa respecte confidentialitatea votului si sa sesizeze de indata, la 112, orice incalcare a legii electorale.

In cadrul activitatilor informativ – preventive desfasurate, lucratorii M.A.I. au distribuit flyere si ai au lipit afise tiparite ca suport al campaniei nationale de informare  "ALEGE SA FII CORECT!”  in locuri publice cu aflux mare de cetateni, pentru ca mesajul informativ – preventiv sa ajunga la publicul tinta.

Comentarii

comentariu

About the Author