Published On: mar, Noi 8th, 2016

GALERIE FOTO: Politia ii invata pe braileni cum sa isi protejeze locuinta si afacerea

Campania de prevenire a furturilor din locuinte si din societati comerciale „Protejeaza-ti locuinta si afacerea! Traieste in siguranta!”, initiata de Politia Româna, la sfârsitul lunii octombrie 2016, si derulata in parteneriat cu Asociatia Româna pentru Tehnica de Securitate si cu Federatia Serviciilor de Securitate, a fost adusa la cunostinta brailenilor prin activitatile desfasurate de politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Din primele zile ale lunii noiembrie, politistii braileni au batut la usa administratorilor de societati comerciale din mediul rural si au calatorit in mijlocul cetatenilor care se deplasau cu mijloacele de transport in comun ale S.C. BRAICAR S.A., pentru a aduce in discutie cele mai bune metode de securizare a caminului si a locului de munca.

Politistii compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii, impreuna cu cei din cadrul Biroului Proximitate au fost prezenti in autobuze pentru a discuta cu calatorii, (tineri, batrâni sau copii), despre ce poate face fiecare, potrivit vârstei, pentru a nu deschide usa locuintei persoanelor certate cu legea. Afisele de promovare a campaniei nationale si brosurile cu recomandari preventive au fost distribuite de politisti, oamenii amintindu-si vechiul proverb românesc: Paza buna trece primejdia rea!

Totodata, politistii Posturilor de Politie Comunale Chiscani si Tichilesti, insotiti de cei de la prevenire, au discutat cu administratorii si vânzatorii societatilor comerciale, din aceste localitati, despre cum pot creste gradul de securitate al incintei in care isi desfasoara activitatea.  

Campania „Protejeaza-ti locuinta si afacerea! Traieste in siguranta!” continua in judetul Braila in luna noiembrie si decembrie, obiectivul oamenilor legii fiind de a asigura brailenilor un sfârsit de an linistit si o protectie adecvata in perioada sarbatorilor de iarna.

Comentarii

comentariu

About the Author