Published On: joi, Noi 10th, 2016

GALERIE FOTO: Parerea unui brailean referitoare la renovarea fostului spital de copii de pe Calarasi: “Meseriasii de la Concivia au facut o treaba de mantuiala”

In ultima perioada s-a lucrat intens la renovarea fostului spital de copii de pe Calarasi. Lucrarile sunt foarte aproape de finalizare, dar barbatul este foarte revoltat de modalitatile in care s-au realizat aceste lucrari. Acesta sustine ca lucrarile s-au facut in graba si in “bataia de joc”. Barbatul ne-a spus ca pervazurile arata jalnic si primul vant mai puternic le va desprinde si imprastia pe strada. Din pacate braileanul este convins ca primarul va semna de receptia cladirii, pentru ca in Primaria Braila nu exista o persoana care sa se priceapa la astfel de detalii.

“Referitor la renovarea fostului spital de copii de pe Calarasi, va trimit aici o serie de fotografii cu detalii de la pervazurile din tabla pe care "meseriasii" de la Concivia le-au finalizat. Precizez ca fotografiile nu sunt dubluri, fiecare reprezinta cate un detaliu. Asa sunt fixate pervazurile de la un cap la altul. Carevasazica Concivia se pregateste de zor sa predea cladirea ''renovata'' catre primaria Braila. Va rog sa remarcati detaliile, aceste table nu sunt sunt fixate ci pur si simplu insirate in cea mai mare bataie de joc, nu de meseriasi ci de carpaci, supravegheati de sefii lor, de asemenea niste carpaci de doi bani. Din moment ce schelele au fost demontate, inseamna ca sefii au facut deja ''verificarea'' si a rezultat ''buna''. Cand vor incepe ploile, apa va intra pe sub ele, vantul le va desprinde si le va imprastia pe strada, poate si in capul cuiva ca tot se moare in Braila la ordinea zilei. Si nu va dura decat putin timp pana ce cladirea va arata ca o ruina.

Am certitudinea ca primarul va semna de receptia a cladirii pentru ca nici in primarie nu exista macar o persoana responsabila, care se pricepe la detalii. Dovada toate lucrarile de mantuiala, pe multi bani, facute in acest oras distrus. Distrus datorita primariei care niciodata nu a verificat ceea ce s-a facut pe banii contribuabililor. Bani rispiti cu nesimtire.

Daca nici aceste table nu au fost capabili sa le mestereasca profesional, va puteti imagina cum arata cladirea pe sub tencuieli. Am urmarit cum lucrau la fatada. Ziduri crapate, spoite cu tencuiala ca sa arate bine in dimineata cand primarul va taia vreo pangliga tricolora, hlizindu-se la aparatele de fotografiat. Asta nu-i renovare, e o mizerie. Ce le pasa dumnealor ca aceasta cladire se va ruina din nou in doi, trei ani, banii sa iasa acum. A trimis primaria pe parcursul lucrarii unom pe santier sa vada ce fac acesti sacali? Destul de dubios!

O alta bijuterie de cladire, intrata pe mana distructiva a Conciviei, praf si pulbere”, ne-a declarat barbatul.

Comentarii

comentariu

About the Author