Published On: vin, Noi 4th, 2016

GALERIE FOTO: Panica in Radu Negru / O casa a fost distrusa de o explozie / Vecinii sunt evacuati, deoarece in zona exista pericolul unei noi explozii

In aceasta dimineata o casa  din Cartierul Radu Negru, de pe strada Castanului. a fost distrusa de o explozie. Suflul exploziei a fost unul foarte mare, intrucat casa a fost distrusa aproape in totalitate. Potrivit primelor informatii explozia a fost provocata de o acumulare de gaze. O batrana a incercat sa aprinda aragazul, moment in care s-a produs deflagratia. Femeia, in varsta de 51 de ani, a suferit arsuri de gradul 1 si 2 pe fata si pe membre. Vecinii sunt evacuati deoarece, in zona inca exista pericolul de explozie.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale pompierilor.

"In aceasta dimineata, la 9:25, am fost anuntati de o explozie pe strada George Enescu. La fata locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, in prima faza neavand detalii despre amploarea evenimentului. La fata locului au mai sosit o ambulanta de la Serviciul de Ambulanta Judetean, echipaje de la Politie, Jandarmerie, Distrigaz si Electrica", a declarat lt. col. Stefan Stoian, purtator de cuvant ISU „Dunarea”.

Vom reveni cu detalii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-