Published On: mar, Noi 22nd, 2016

GALERIE FOTO: Oferte de sarbatori marca ANAF / Bolizi de lux la preturi de chilipir, dar si un Logan la doar 600 de euro

Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala (ANAF) a creat o pagina de Facebook special creata pentru a promova valorificarea bunurilor confiscate, iar pe data de 27-28 noiembrie va avea loc o licitatie de masini (multe de lux) aflate in garajul din Galati al institutiei.

Cei mai multi bolizi apartin unor marci renumite pe piata de lux (cu ar fi Porsche, Ford Mustang, BMW sau Mercedes), au fost confiscate de la contrabandisti, dar si de la mari evazionisti, iar statul incearca acum sa faca ceva bani din vanzarea acestora.

Mai multe detalii despre licitatie puteti afla de pe grupul de Facebook al ANAF-ului. Aici veti gasi oferte pentru toate buzunarele, caci pe langa masinile de fite din lista se gasesc si masini obisnuite, precum un Logan care costa doar 2.000 de lei.

Vedeta lotului pare sa fie un Porsche Cayenne GTS, cu anul fabricatiei 2008, care are pretul de pornire de 82.167 lei (fara TVA), adica de circa 22.000 de euro cu toate taxele incluse. Automobilul a apartinut lui Stanescu D Istrate, unul dintre cei mai mari evazionisti din Galati, care are deja trei condamnari pentru fraude fiscale de milioane de euro.

Comentarii

comentariu

About the Author