Published On: mar, Noi 1st, 2016

GALERIE FOTO: O soferita care “circula ca pe bulevard” a produs un accident pe strada Scolilor, la intersectia cu Dorobanti

Ieri, in jurul orei 20:00, a avut loc un accident rutier, pe strada Scolilor, la intersectia cu Bulevardul Dorobantilor. O soferita care se afla la volanul unui autoturism marca Peugeot a fost lovita in plin de un taximetrist, care conducea un Logan. Potrivit primelor informatii, femeia se deplasa pe Scolilor si se intrepta spre Bulevardul Independentei cand a fost tamponata in lateral de taximetrist. Accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate, vinovata fiind soferita, care se "deplasa ca pe bulevard", conform spuselor martorilor. In taxiu se afla un client, care a acuzat dureri in jurul gatului. Chiar daca martorii sustin ca femeia a fost cauza accidentului, aceasta sustine ca taximetristul circula cu viteza mare si nu are reusit sa-l observe.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje de politie si un echipaj SMURD. Politistii au demarat cercetarile pentru a stabili cu exactitate in ce conditii s-a produs accidentul.

Vom reveni!

 

Comentarii

comentariu

About the Author