Published On: mie, Noi 16th, 2016

GALERIE FOTO: La un pas de o noua tragedie / Accident in lant pe Autostrada Soarelui cu 23 de autoturisme implicate si cinci raniti

In aceasta dimineata a avut loc un nou accident rutier pe Autostrada Soarelui, la intrarea in capital. Potrivit primelor informatii oferite de ISU Bucuresti-Ilfov, in urma carambolului cinci persoane au fost transportate la spital.

Reprezentantii ISU au precizat ca in accident au fost implicate 17 masini din cauza poleiului pe asfalt, dintre care 10 pe sensul catre Constanta, iar sapte spre Bucuresti. Conform sursei citate, in urma accidentului, 22 de persoane sunt evaluate medical.

"Este vorba de un accident pe ambele sensuri in zona Glina, 10 masini pe sensul spre Constanta, 7 pe sensul spre Bucuresti. Colegii au evaluat 22 de persoane, din care patru urmeaza sa fie duse la spital sau sunt in curs sa fie transportate la spitale. Din cele patru o singura persoana are factura la unul din membrele superioare. Nu sunt cazuri critice", a declarat, in aceasta dimineata, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat.

Sursa Foto: realitate.net

Comentarii

comentariu

About the Author