Published On: mar, Noi 1st, 2016

GALERIE FOTO: Carnagiu pe DE 581 / Trei persoane si-au pierdut viata, iar alte 11 au fost ranite, in urma unui grav accident rutier

Luni, 31 octombrie, in jurul orei 00:30, a avut loc un grav accident rutier pe DE 581, in afara Localitatii Munteni. In urma tragicului accident trei persoane si-au pierdut viata, iar alte 11 au fost ranite. Dupa o prima evaluare s-a constatat ca in evenimentul rutier au fost implicate patru masini, doua autoturisme, un microbuz cu persoane si un TIR. La nivelul judetului Galati a fost activat partial, Planul Rosu de Interventie pe raza municipiului Tecuci, fiind suplimentate fortele de interventie. Echipajele de descarcerare impreuna cu echipajele SMURD si SAJ au lucrat contra cronometru pentru trierea, evaluarea si descarcerarea victimelor accidentului.

Potrivit informatiilor oferite de Inspectoratul Judetean de Politie Galati, un sofer in varsta de 41 de ani din Iasi care conducea un autoturism Hyundai, inmatriculat in Constanta, pe DE 581 in afara localitatii Munteni, a intrat in coliziune cu un autotren. In spatele autotrenului circula un autoturism Audi la volanul caruia se afla un sofer de 23 de ani din Brahasesti. Acesta din urma a incercat sa evite impactul cu masinile din fata sa, a franat, a intrat pe contrasens si s-a lovit de un autivehicul Opel, 8 plus 1, care circula din contrasens. In urma impactului au murit trei persoane, soferul din Hyundai si doi pasageri de 23 si 40 de ani, de loc din Vaslui. Soferul din Audi a fost grav ranit, iar usor raniti au fost soferul autovehiculului Opel si doi pasageri.

Sursa Foto: adevarul.ro

Comentarii

comentariu

About the Author