Published On: sâm, Noi 26th, 2016

GALERIE FOTO: Accident spectaculos pe Calea Calarasilor provocat de un sofer vitezoman / Unul dintre autoturismele implicate a fost aruncat in teresa Pomodoro

In aceasta seara, a avut loc un accident rutier pe Calea Calarasilor, in apropiere de restaurantul Pomodoro. In accident au fost implicate doua autoturisme marca Volskwagen, unul dintre ele, un Passat, avand numar de Bulgaria. Potrivit primelor infomatii, accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate. Soferul Volskwagen-ului inmatriculat in Romania nu a oprit la intersectia cu Calarasi, cand a iesit din parcarea de langa Colegiul National “Gheorghe Munteanu Murgoci” si a fost lovit in plin de celalalt autoturism. In urma impactului puternic Passat-ul a ricosat si a intrat sub podeaua de lemn aflata la semi-inaltime a terasei Pomodoro.

Martorii sustin ca nicio persoana nu a fost ranita si ca autoturismul inmatriculat in Bulgaria circula cu viteza. Mai mult, potrivit acestora soferul Passat-ului radea cand a iesit din masina.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author

-