Published On: joi, Noi 10th, 2016

FOTO: Crima desprinsa din filmele de groaza / Si-a omorat mama crezand ca e posedata / Ce-a urmat depaseste orice imaginatie

victima-si-autorul-938x535Luni seara, in comuna Movileni de Tecuci, judetul Galati, a avut loc o crima care a ingrozit toata tara. Scena crimei este parca desprinsa din filmele de groaza. Un barbat de 37 de ani, Ionel Mihaila, si-a ucis mama, a decapitat-o si i-a infipt capul in gard, cu fata spre casa, nu spre biserica. Dupa odioasa crima, barbatul a mers la biserica pentru a se spovedi. Acesta i-a spus preotului ca a facut dreptate si a omorat un porc ce avea diavolul in el. Acesta a fost arestat in biserica si a fost tranportat in arest de catre mascati.

Rudele bartului sustin ca acesta a petrecut mai mult timp in Portugalia, iar cand s-a intors acasa era cu totul o alta persoana. Anchetatorii sustin ca barbatul a inceput sa isi considere mama un demon deoarece il ruga sa o ajute cu treburile casei. “Inculpatul a fost plecat o perioada din tara, nu a avut niciun fel de alta manifestare violenta. Intre dumnealui si mama dumnealui, in varsta de 71 de ani, nu au existat de fapt conflicte. Erau, mai degraba, indemnuri ale mamei de a o ajuta la treburile din gospodarie, motiv pentru care inculpatul a inceput sa o priveasca ca pe un dusman, ca pe un demon, asa a si spus, asta a devenit mama lui. Infractiunea nu este comisa pe fondul consumului de alcool”, a precizat Liliana Istrate, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Galati.

Barbatul nu era sub influenta bauturilor alcoolice cand a comis crima. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile pentru omor calificat impotriva unui membru al familiei si i se va face si o expertiza psihiatrica. El risca 25 de ani dupa gratii.

Sursa foto: reperul.ro

Comentarii

comentariu

About the Author