Published On: mie, Noi 23rd, 2016

FOTO: “Asa trebuie sa arate un parc intre blocuri, nu plin de pietris si mizerie” / Marian Dragomir: “O sa le vedeti si pe ale noastre de anul viitor . O sa va placa mai mult decat cele din orasul vecin”

parc_galati_infobrailaAsa cum ne-a obisnuit primarul Marian Dragomir este foarte activ in mediul online, unde discuta in permanenta cu cetatenii. Recent, un brailean a postat pe contul de Facebook al primarului o fotografie cu un parc dintre blocuri, din orasul vecin, spunand ca asa trebuie sa arata un parc, nu plin de petris si gunoaie cum este in cazul Braila: “Iata ce inseamna un parc, intre blocuri, in orasul vecin, in schimb la noi stim cu totii plin de petris si mizerie, neatinse de ani buni”.

Un alt brailean a intarit faptul ca situatia parcurilor din municipiu este una precara si a spus ca in parcurile de la noi mai mult timp petrec vandalii si betivii decat copiii: “Avem vandalii si betivii nostri. Dupa ora 8 seara numai copii nu sunt in parcuri”.

Mai mult, chiar daca subiectul principal era parcurile din municipiu, un barbat a tinut sa-i reaminteasca primarului care este principala problema din oras, pe care brailenii o vor rezolvata in cel mai scurt timp posibil, si anumele gropile din oras: “Domnu’ primar ….incepeti intai cu strazile …o sa ne terminam masinile stand dupa legile astea (care motiveaza mereu neinceperea lucrarilor)”.

Edilul sef le-a raspuns acestora si a promis ca de la anul vom avea si noi in municipiu parcuri frumoase, chiar mai frumoase ca ale vecinilor. Cat despre situatia strazilor raspunsul a fost acelasi: “nu-mi permitea legea sa asfaltez”.

“O sa le vedeti si pe ale noastre de anul viitor . O sa va placa mai mult decat cele din orasul vecin. Si eu imi termin masina. Maine as asfalta daca legea mi-ar permite. Am castigat a doua oara la Consiliul Naionala pentru Solutionarea Contestatiilor dar, au drept de apel la Curtea de Apel Galati”, a scris Marian Dragomir.

 

Comentarii

comentariu

About the Author