Published On: vin, Noi 4th, 2016

Florin Cirligea: “Ca un sustinator al sportului brailean imi doresc sa sprijin si echipa de handbal, pe langa cea de fotbal”

Florin Cirligea doreste sa se implice in sprijinirea financiara a echipei de handbal a municipiului. In aceasta saptamana primarul Dragomir a declarat ca a primit un raport negativ din partea Curtii de Conturi privind modul in care s-au facut finantarile activitatilor sportive in anul 2015, o parte din aceste finantari ajungand si la echipa de handbal, HC Dunarea Braila. In acest context, Cirligea s-a aratat dispus la discutii cu autoritatile, pentru a sponsoriza si echipa de handbal, dupa ce in ultimii ani a sponsorizat-o si pe cea de fotbal. Acesta sustine ca in ciuda rezultatelor excelente obtinute de HC Dunarea Braila, echipa trece prin momente grele din punct de vedere financiar, iar aceste probleme ar trebui rezolvate.

“In conditiile in care sunt cunoscut ca un sustinator al sportului brailean, sunt surprins de faptul ca incercarea mea de a sprijini, pe langa echipa de fotbal Dacia Unirea Braila, si echipa de handbal HC Dunarea Braila, se loveste de refuzul autoritatilor publice locale. Nu stiu ce oare ii poate determina pe reprezentantii HC Dunarea si pe finantatorii lor principali – CJ Braila si Primaria Municipiului -, sa nu accepte un astfel de ajutor, mai ales ca, stim cu totii, HC Dunarea Braila, in ciuda rezultatelor excelente, trece prin neplaceri financiare care, in opinia mea, n-ar trebui suportate de aceasta echipa minunata. Astept insa ca finantatorii handbalului brailean sa accepte ca echipa sa nu fie considerata proprietatea vreunui partid si sa dea dovada de mai multa deschidere catre cei care pot ajuta la mentinerea si cresterea performantei sportive in judetul nostru”, a declarat Florin Cirligea, prin intermediul unui cominucat de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author