Published On: joi, Noi 24th, 2016

Eliza Buceschi si-a reziliat contractul cu FC Midtjylland / Sunt sanse 50% ca aceasta sa semneze cu Braila

Duminica, Eliza Buceschi a jucat ultimul meci in tricoul formatiei FC Midtjylland, in partida din Liga Campionilor cu CSM Bucuresti (scor 20-26). Dupa trei luni petrecuti in Danemarca, romanca si-a reziliat contractul pe cale amiabila, dupa ce i s-au oferit foarte putine sanse. Printre pisibilele viitoare destinatii ale jucatoarei se numara si formatia antrenata de tatal sau, HC Dunarea Braila.

”Cele doua parti au ajuns la concluzia ca este mai bine sa se desparta. Ea a venit dupa o perioada de 5 luni in care a fost accidentata si nu a primit foarte multe sanse de a juca. I s-a spus sa aiba rabdare ca va intra, doar ca ea este la o varsta (n.r. 23 ani) la care nu poate sa mai stea pe banca si sa astepte. Am vorbit si eu cu Eliza, si Ambros Martin, a fost cea mai buna solutie. Ea are nevoie sa joace in urmatoarele luni. (…)Braila ar putea fi una din solutiile viabile pentru Eliza. La Dunarea ar avea sansa sa evolueze si alaturi de mai multe componente ale echipei nationale”, a declarat pentru Prosport Costica Buceschi, antrenor la Dunarea Braila si ”secund” la prima reprezentativa.

Mai mult, directorul executiv al formatiei brailene, Dragos Chirita ne-a confirmat ca Eliza Buceschi se afla pe lista de transferuri ale Braila si ca sunt 50% sanse ca acest transfer sa se concretizeze. Acesta a mai adaugat ca Eliza este apta 100%, chiar daca vine dupa o perioada de accidentare.

“E posibil ca Eliza Buceschi sa semneze cu HC Dunarea Braila. Sunt 50% sanse ca Eliza sa aleaga Braila, inca suntem in discutii. E apta de joc, acest in lucru il vom vedea la jocurile nationalei de la Trofeul Carpati”, ne-a spus Dragos Chirita.

HC Dunarea Braila se afla pe locul 2 in Liga Nationala, la 2 puncte in spatele campioanei CSM Bucuresti. Pentru Tropeful Carpati, Braila are la lotul national sase jucatoare: Szucs, Perianu, Udristoiu, Tiron, Zamfirescu si Voicu.

Comentarii

comentariu

About the Author