Published On: lun, Noi 14th, 2016

Dragomir: “Nu pot sa spun ca exista strazi care in documente figureaza ca asfaltate, dar in realitate sunt neasfaltate / L-am intrebat pe domnul arhitect daca exista astfel de situatii, dar nu mi-a dat un raspuns direct”

Saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa primarul Marian Dragomir a declarat ca a primit o lista de la arhitectul sef cu situatia strazilor din oras care trebuie asfaltate. Acesta a spus ca o va verifica personal si ca o va face publica, astfel incat daca exista probleme, strazi asfalte doar pe hartie, cetatii se reclame astfel de situatii.

“Am primit lista de la domnul arhitect, o am in laptop si am inceput sa o verific si eu personal. Cred ca saptamana viitoare (n.r. saptamana aceasta) mai mult ca sigur o prezentam tuturor. Sunt foarte multe strazi care figureaza ca neasfaltate si sunt neasfaltate. Cetatenii vor putea sa vada, in momentul in care vin face publica harta municipiului cu situatia strazilor si vor semnala chiar dansii daca exista strazi care figureaza ca asfaltate si in realitate nu sunt. Lista o facem publica, nu o tinem doar pentru primar sau presa. Harta municipiului Braila cu situatia strazilor o vom prezenta pe site-ul primariei. Incercam sa prezentam o lista care sa nu nasca niciun fel de discutii. Daca va exista o astfel de situatie, ne-o asumam cu responsabilitate, chiar daca trecerea in scripte a fost facuta acum 10 ani in urma. Intr-un astfel de caz, vom face cercetari pentru a vedea care este motivul. Eu am niste documente primite de la arhitectul-sef. L-am intrebat direct pe domnul arhitect daca exista strazi asfaltate pe hartie, dar nu mi-a dat un raspuns direct”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author