Published On: vin, Noi 18th, 2016

Dragomir: “Luni vom publica harta cu strazile din municipiu / Nu exista strazi care pe hartie sunt asfaltate si, in realitate, sunt neasfaltate”

Marian Dragomir a spus, in cadrul unei conferinte de presa, ca luni dimineata, se va publica pe site-ul Primariei harta strazilor din municipiu, pe categorii: strazi cu asfalt, strazi cu piatra cubica, strazi cu pietris, strazi cu pamant si drumuri private. S-a ajuns in acest punct dupa ce mai multi braileni s-au plans ca exista strazi care in documente sunt asfaltate, dar in realitate, nu. Acesta a spus ca nu exista astfel de situatii si ca acest mit s-a creat din cauza unor strazi care nu sunt asfaltate in totalitate. Mai mult, acesta a si dat exemple pentru a-si intari cele spuse. Edilul sef a spus ca trei sferturi din strada Valea Calugareasca sunt asfaltate, iar un sfert nu, aceeasi situatie inregistrandu-se si pe strada Industriei unde o bucata este pavata cu piatra cubica.

“Am spus inca din campanie ca vom face publica lista strazilor din municipiu. Luni, dimineata, toti brailenii o vor putea descarca  sau vizualiza de pe site-ul Primariei Municipiului Braila. Harta va fi publica. Pe aceasta harta avem o legenda: strazile cu asfalt, strazile cu piatra cubica, strazile cu pietris, strazile cu pamant si drumurile private. Asteptam ca fiecare brailean sa verifice daca strada lui arata intr-un fel si la fel se regaseste si pe harta noastra. Astept reactiile! Intai publicam harta si apoi sa facem discutii. Am gasit niste neconcordante in zona de la Caporalul Musat, unde au fost preluate terenurile de la unitatea militara, si acolo am lucrat mai mult un pic. Au fost cateva capete de strada, de 20-30 de metri, pe care a trebuit sa le vizualizam si sa le trecem corespunzator, fiind diferentele acelea cand nu s-au imbinat proiectele pentru asfaltarea drumurile pe fonduri europene. Au mai ramas cativa metri fara asfalt. Nu exista strada care sa figureze asfaltata in documente si, in realitate, sa fie neasfaltata. Avem strada Valea Calugareasca, de exemplu, trei sferturi din strada e asfaltata si un sfert este neasfaltata, si de aici au plecat discutiile in care unii spuneau ca e asfaltata si altii ca nu e. La fel si pe alte strazi, ca strada Industriei, care are o bucata pavata cu piatra cubica si alta asfaltata”, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author