Published On: vin, Noi 11th, 2016

Dragomir dupa discursul dur in care i-a numit “nesimtiti” pe cei care arunca gunoiul pe domeniul public: “Este o realitate, ecologizarea se face pe banii nostri, cu banii respectivi putem face alte lucruri pentru Braila”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, Dragomir a vorbit despre iesirea sa de ieri, de la prezentarea canditatilor PSD pentru alegerile Parlamentare. Acesta a avut un discurs mai dur ca niciodata numindu-i “nesimtiti” pe cei care arunca gunoiul pe domeniul public si a folosit sintagma “ne injura lumea” cand a discutat de starea strazilor din municipiu. Acesta a spus ca discursul sau a prezentat o realitate si ca nu este normal ca unele persoane sa-si isi bata practic joc atat de munca celor care curata orasul, cat si de banii cetatenilor, intrucat plata pentru curatenie este achitata de brailenii care platesc taxe si impozite. Edilul sef considera ca este pacat sa se adune munti de gunoaie si de doua ori pe luna, cand cu banii platiti pentru aceste activitati se pot face alte lucruri.

“De ieri am inceput marea ecologizare in toate cartierele din municipiu cu cele trei societati. Cel mai important lucru este ca dupa ce noi ridicam gunoiul, acesta nu trebuie sa reapara. Oamenii de bun simt, sunt ferm convis, ca nu arunca gunoiul pe spatiul public. Sunt doar cativa cetateni care si-au facut o obisnuinta din acest lucru sau poate pentru unii, sper sa nu fie cazul,  sa fie si o reactie de rebeliune. Toate aceste ecologizari le facem pe banii nostri, ai tututor cei care ne platim taxele si impozetele. Plata societatilor de salubrizare care ridica gunoiul de pe domeniul public se face din bani publici, adica din banii nostri, ai tuturor. Eu sunt ferm convins ca daca noi am folosi acesti bani pentru alte lucruri frumoase in orasul Braila, nu ar mai fi cazul sa avem astfel de discutii, atat de dure. Dar noi trebuie la un moment dat sa punem piciorul in prag si imi asum acest lucru pentru a lua toate masurile care se impun, astfel incat sa nu mai avem gunoi pe domeniul public. Am spus, avem deja un filmulet prin care vom prezenta tutoror celor din Braila primele imagini cu cei care arunca gunoiul pe domeniul public. Il cara cu roaba, cu caruta, cu masina in cele mai inventive locuri sau situatii. Cred ca este momentul sa terminam cu aruncatul gunoiului pe domeniul public, cu acei bani putem sa facem multe alte lucruri. Si eu si toti brailenii spunem de cele mai multe ori ca vrem sa avem un oras curat, ca vrem orasul nostru sa fie exemplu, dar atat timp cat noi aruncam gunoi in continuare pe domeniul public, toate actiunile noastre, ale Primariei Braila sunt zadarnice. Pur si simplu cheltuim banii de fiecare data ca sa ridicam gunoiul lunar sau de doua ori pe luna din aceleasi halde de gunoi deja stiute de noi toti. Acceptam faptul ca strazile municipiului se transforma in halde de gunoi sau punem piciorul in prag? Nu voi fi cea mai apreciata persoana de catre cei care arunca gunoi, dar eu sunt ferm convins ca mult mai multi braileni isi doresc un oras curat”, a spus Marian Dragomir.

Citesti: Discurs transant al lui Dragomir: “Incepem marea ecologizare, sa ridicam toate haldele aruncate de nesimtitii din Braila / Cainii maidanezi sunt ai nostri, noi le-am dat drumul pe strazi si i-am hranit la scara blocului si acum nu ni-i dorim”

Comentarii

comentariu

About the Author